برگزاری جشن میلاد علی بن موسی الرضا(ع)، در نماز خانه دانشگاه، با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه، اساتید و کارکنان

ارسال شده در تاریخ :01 تیر، 1400

از مدینه تا توس، مرورت مى ‏کنم و ثانیه‏ هاى سترگ ولایتت را مى ‏ستایم.
تو، هشتمین ستاره‏ اى در آسمان فیروزه و لبخند. رودها همچنان بزرگى ‏ات را در غرفه‏ هاى آب، روانند. مى ‏آیى و دروازه‏ هاى آفتاب گشوده مى‏ شوند.
زمزمه نامت وسیع مان مى‏ کند.
مى‏ آیى و شهر را بشارت پرنده و آبشار، به دست افشانى مى‏ خواند.
زمین، ریشه علوى‏ ات را بر خویش مى ‏بالد. آسمان، شاخه ‏هاى هاشمى‏ ات را به تحسین، ستاره مى‏ پاشد اى آن‏که ابهت بى‏بدیلت، تار و پودمان را به سکوت مى ‏خواند؛ اى آن‏که زمزمه نامت، وسیعمان مى‏ کند، باران کرامتت را بر ما بگستران تا از تشویش این همه، در دور دست آرامش ساکن شویم. ما را بخوان به بلنداى افق دریایى ‏ات و از انزواى این همه تاریکى، رهایمان کن.
امروز ۱ تیر ۱۴۰۰ مراسمی به مناسبت ولادت با سعادت امام رضا(ع) در نمازخانه دانشگاه برگزار شد. در ابتدای مراسم دعای توسل توسط آقای بهرام نصرالهی قرائت شد. سپس حجت الاسلام و المسلمین دکتر سراقی، رئیس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند. در ادامه آقای مهدی ترکاشوند مداحی و مولودی خوانی نمودند. در پایان مراسم نیز جناب آقای دکتر حسن مروتی رئیس محترم دانشگاه سخنرانی نمودند.