1. پيام تسليت رئيس محترم دانشگاه، جناب آقاي دکتر حسن مروتي، به مناسبت درگذشت استاد فرزانه حجت الاسلام والمسلمين دکتر عبدالرضا زاهدي

07 مرداد، 1400
  2. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت عید غدیر خم

06 مرداد، 1400
  3. عید سعید غدیر خم مبارک باد.

06 مرداد، 1400
  4. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده فنی و مهندسی و تقدیر از مدیران گروه های آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  5. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده علوم انسانی و تقدیر از مدیران گروه آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  6. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده علوم پایه و تقدیر از مدیران گروه آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  7. انتصاب آقای دکتر عباس زیوری به عنوان معاون پژوهشی دانشکده علوم پایه دانشگاه آیت الله بروجردی، و تقدیر از خانم دکتر مرضیه بیرانوند

29 تیر، 1400
  8. انتصاب خانم دکتر منیژه گودرزی به عنوان معاون آموزشی دانشکده علوم پایه دانشگاه آیت الله بروجردی، و تقدیر از خانم دکتر مهدیه چگنی

نشست رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسن مروتی با پرسنل حوزه اداری

ارسال شده در تاریخ :02 تیر، 1400

اخلاق اداری به چگونه کار کردن در اداره می پردازد. یک کارمند مسلمان باید متخلق به اخلاق اسلامی و انسانی باشد. به عبارت ساده و مختصر اخلاق شامل شناخت صحیح از ناصحیح و آنگاه انجام صحیح و درست و ترک ناصحیح و نادرست است. بنابرین اخلاق اداری را می توان بایدها و نبایدهای اداری و چگونه کار کردن در اداره تبیین نمود. اخلاق اداری مطلوب زمانی بوجود می آید که کارکنان نظام اداری یک کشور به مردم از منظر درست بنگرند و خود را خدمتگزار و وکیل مردمان بدانند. مهمترین مبنا در پیشرفت اخلاق اداری تصحیح بینش کارکنان نسبت به خودشان، مردمان، مسؤلان و وظایف شان است، زمانی که دید انسان نسبت به مردم، مافوق و کارش اصلاح شود کار کردن به مثل خدمت نمودن و عبادت کردن است و این خود سبب رشد در اداره و توسعه اخلاق در اداره می شود.

در همین راستا چهارشنبه مورخ ۲ تیر ۱۴۰۰ نشست صمیمانه‌ای بین رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسن مروتی با پرسنل حوزه اداری برگزار گردید. و در پایان از پرسنل این حوزه تقدیر و تشکر به عمل آمد.