پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

ارسال شده در تاریخ :03 شهریور، 1400

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

یاد شهیدان عزیزمان، شهید رجائی و شهید باهنر را گرامی می‌داریم؛ برای آن‌ها طلب علو درجات می‌كنیم و مغتنم می‌شمریم كه نام این دو شهید بزرگوار و فرزانه و بااخلاص بر روی دولتهای ما به مناسبت هفته‌ی دولت گذاشته می‌ش.ود؛ با یاد آن‌ها هر سال دولت آغاز به كار بكند.( مقام معظم رهبری)
دوم تا هشتم شهریورماه در تقویم جمهوری اسلامی به یاد ارزش های والا و ایثارگری دو شهید بزرگوار محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر که در مسیر  خدمت به مقام والای شهادت نایل شدند، به نام هفته دولت مزین شده است .
 هفته دولت، تجدید یادمان حضور دولتی مکتبی و یادآور ایثار و اخلاص دلاورمردان ایران اسلامی‌ شهیدان رجایی و باهنر‌ است و باید نام و خاطره آنان به‌عنوان الگو و سرمشقی ماندگار در تارک زندگی ما بدرخشد.
از ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی تاکنون، وحدت و همدلی بین مردم و مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی، از عوامل اصلی و مهم پیشرفت و سرافرازی ایران اسلامی بوده است.
 روز کارمند، روز تجلیل از انسان‌های فرهیخته ای است که باهدف خدمت به‌خلق و کسب رضایت حضرت دوست، همه همت و تلاش خود را در راه گشایش گره‌های زندگی انسان‌ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه به‌کار می‌گیرند.
ثروت واقعی یک سازمان، نیروی  انسانی متخصص، خلاق و باانگیزه‌ای است که اساس آن سازمان را تشکیل می‌دهند و یقینا، دست‌یابی به افتخارات و پیشرفت هر سازمانی، به‌تخصص، تعهد کاری و اخلاقی نیروی انسانی آن سازمان بستگی دارد.
اینجانب ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي والا مقام شهيدان رجايي و باهنر، فرا رسيدن "چهارم شهریور ماه؛ روز کارمند" را خدمت همه کارمندان خدوم و متعهّد مجموعه آموزش عالي کشور به ويژه کارمندان فرهیخته و گرانسنگ دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي (ره) همچنين کارمندان شريف شهرستان بروجرد صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیّت همگان را در راستای تحقّق آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی‌(ره) در سایه توجّهات حضرت‌ولی‌عصر (عج) و تحت زعامت رهبر معظّم انقلاب اسلامی(دامت برکاته) از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

حسن مروتی
رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)