پیام تبریک رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مقام عالی وزیر علوم تحقیقات و فناوری

ارسال شده در تاریخ :03 شهریور، 1400

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

مديريت افتخار بزرگي است که پروردگار متعال آن را بر عهده­ ی کسانی قرار داده که با عمل خالصانه­ ی خويش در مسير خشنودی و رضايت مردم گام بر مي­ دارند.

مقام معظّم رهبري (مدظلّه العالي)

استاد ارجمند و فرزانه جناب آقای دکتر محمدعلی زلفی گل
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

با سلام و تحیات
حسن انتخاب رئیس محترم جمهور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر رئیسی و رای اعتماد و شایان تقدیر نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، نشانگر اعتماد اکثریت مردم شریف ایران به شایستگی حضرتعالی جهت تصدی "مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری" می‌باشد.
جنابعالی از اساتید برجسته و خدوم جامعه دانشگاهی و یکی از چهره های ارزشمند و فرهیخته عرصه علم و دانش بوده که همواره با تفکر علمی، مخلصانه در جهت اعتلای جایگاه علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداشته و جهاد گونه تلاش نموده اید.
سوابق انکارناپذیر و درخشان حضرتعالی در توسعه هدفمند آموزش عالی به منظور ارتقاء جایگاه علم و دانش مایه مباهات است. یقین دارم با مدیریت برنامه محور جنابعالی، دانشگاه­‌ها و نظام آموزش عالی کشور مسیر صحیح خود را پیش خواهند برد و به فضل الهی در این مسیر خطیر توفیق خواهید یافت.
اینجانب به نمایندگی ازخانواده بزرگ دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره) اعم از استادان، کارکنان و دانشجویان عزیز، این مسئولیت مهم و بنیادین را خدمت حضرتعالی تبریک عرض می‌نمایم و از خداوند متعال برای نظام آموزش عالی کشور در ذیل مدیریت جنابعالی توفیق هرچه بیشتر مسئلت می نمایم.

با آرزوی توفیقات الهی
حسن مروتی
رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)