1. برگزاری جلسه معارفه دکتر حامد معظمی گودرزی، به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه، با حضور هیئت رئیسه محترم

26 دی، 1400
  2. انتصاب، جناب آقای دکتر حامد معظمی به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  3. ابقا آقای علیرضا لطفی به عنوان رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  4. انتصاب، جناب آقای دکتر بهرام رشیدی به عنوان رئیس گروه کار آفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  5. انتصاب، جناب آقای دکتر مهدی کماسی با حفظ سمت به عنوان سرپرست گروه آموزشی معماری دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  6. انتصاب، سرکار خانم دکتر ناهید زینی حسنوند به عنوان رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

7. اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان در مقطع کارشناسی نوبت بهمن ماه سال تحصیلی 1400

22 دی، 1400
  8. پرسشنامه ی ارزیابی تجربه های آموزش غیرحضوری در دورۀ همه گیری بیماری کووید ۱۹ ، ویژه اساتید

18 دی، 1400

فرخوان پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1401-1402 دانشگاه آیت ا... العظمی بروجردی

ارسال شده در تاریخ :15 دی، 1400

دانشگاه آیت ا... العظمی بروجردی (ره) از میان دانشجویان و دانش‌آموختگان واجد شرایط دانشگاه‌های دولتی برای نیمسال اول تحصیلی 1401 در مقطع کارشناسی ارشد (بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان) اقدام به پذیرش دانشجو می‌نماید. متقاضیان می‌بایست مدارک خود را به همراه فرم‌های درخواست که از سایت دانشگاه دریافت وتکمیل کرده‌اند، حداکثر تا تاریخ 31/02/ 1401 به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه به صورت حضوری تحویل و یا به نشانی الکترونیک estedad@abru.ac.ir ارسال نمایند. لازم به ذکر است شیوه نامه اجرایی فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان به همراه فرم های مربوطه در سایت دانشگاه قرار دارد.

( دانلود فایل راهنما)

دفتر هدایت استعدادهای درخشان