1. برگزاری جلسه معارفه دکتر حامد معظمی گودرزی، به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه، با حضور هیئت رئیسه محترم

26 دی، 1400
  2. انتصاب، جناب آقای دکتر حامد معظمی به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  3. ابقا آقای علیرضا لطفی به عنوان رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  4. انتصاب، جناب آقای دکتر بهرام رشیدی به عنوان رئیس گروه کار آفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  5. انتصاب، جناب آقای دکتر مهدی کماسی با حفظ سمت به عنوان سرپرست گروه آموزشی معماری دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  6. انتصاب، سرکار خانم دکتر ناهید زینی حسنوند به عنوان رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

7. اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان در مقطع کارشناسی نوبت بهمن ماه سال تحصیلی 1400

22 دی، 1400
  8. پرسشنامه ی ارزیابی تجربه های آموزش غیرحضوری در دورۀ همه گیری بیماری کووید ۱۹ ، ویژه اساتید

18 دی، 1400

انتصاب جناب آقای دکتر شهاب حسن پور ، به عنوان مشاور حوزه ترافیک و برنامه ریزی حمل و نقل شورای شهر بروجرد

ارسال شده در تاریخ :15 دی، 1400

با تصمیم اعضای محترم ششمین دوره شورای اسلامی شهر بروجرد ، طی حکمی از طرف جناب آقای محمد پاپی نژاد رئیس محترم شورا ، جناب آقای دکتر شهاب حسن پور را به مدت یک سال ، به عنوان مشاور «حوزه ترافیک و برنامه ریزی حمل و نقل» منصوب نمودند.

از خداوند متعال سلامتی و توفیقات روزافزون جنابعالی و خانواده بزرگ دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی(ره) خواستاریم.