1. برگزاری جلسه معارفه دکتر حامد معظمی گودرزی، به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه، با حضور هیئت رئیسه محترم

26 دی، 1400
  2. انتصاب، جناب آقای دکتر حامد معظمی به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  3. ابقا آقای علیرضا لطفی به عنوان رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  4. انتصاب، جناب آقای دکتر بهرام رشیدی به عنوان رئیس گروه کار آفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  5. انتصاب، جناب آقای دکتر مهدی کماسی با حفظ سمت به عنوان سرپرست گروه آموزشی معماری دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

25 دی، 1400
  6. انتصاب، سرکار خانم دکتر ناهید زینی حسنوند به عنوان رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

7. اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان در مقطع کارشناسی نوبت بهمن ماه سال تحصیلی 1400

22 دی، 1400
  8. پرسشنامه ی ارزیابی تجربه های آموزش غیرحضوری در دورۀ همه گیری بیماری کووید ۱۹ ، ویژه اساتید

18 دی، 1400

ارسال شده در تاریخ :18 دی، 1400

با توجه به همه گیری بیماری کووید19 طی بیست ماه گذشته و ضرورت استمرار آموزش در کشور، تجربۀ جدیدی در حوزه آموزش عالی کشور شکل گرفته است. استفاده از نتایج این تجربه می تواند باعث بهبود روش های آموزش در دانشگاه ها و ارتقای برنامه ریزی در وزارت علوم شود. این پرسشنامه با هدف گردآوری اطلاعاتی دربارۀ این تجربه ها تنظیم شده است. ضمن آرزوی تندرستی برای آن همکار گرامی و خانوادۀ محترم، خواهشمندیم با پاسخ دقیق به پرسش های زیر، خود را در ارزیابی علمی این تجربۀ ملی شریک سازید؛ چراکه نتایج این پرسشنامه در ارائۀ تصویری دقیق از این پدیده بسیار اثرگذارخواهد بود. تجربۀ ما نشان می دهد پاسخ به این پرسشنامه حدود 30 دقیقه زمان نیاز دارد، به همین دلیل از اینکه وقت و تجربۀ ارزشمند خود را در اختیار نظام سیاستگذاری علمی کشور قرار می دهید، صمیمانه از شما سپاسگزاریم. لطفاً پس از تکمیل پرسشنامه، از «ثبت» فرم مطمئن شوید. چنانچه فرم به درستی تکمیل و ثبت شده باشد، پس از ثبت، پیغامی مبنی بر موفقیت آمیز بودن آن دریافت خواهید کرد.

لینک ورود: