مرکز کارآفرینی، ارتباط با صنعت و جامعه

مرکز کارآفرینی، ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) به عنوان زیرمجموعه‌ای از معاونت پژوهشی در راستای تسهیل و گسترش ارتباط دانشگاهیان با صنعت و جامعه، افزایش توانمندی های دانشجویان و دانش آموختگان و همچنین به منظور رفع نیازهای صنعت و جامعه می باشد.

این مرکز در حال حاضر در زمینه های مهارت‌افزایی با برگزاری سمینارها، جشنواره‌ها، مسابقات، دوره‌ها و کارگاه‌ها ، امور کارآموزی و حمایت از پروژه‌های درون دانشگاهی، پایان‌نامه‌های تقاضا محور، انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان‌ها، شرکت‌ها و ارگان‌های مرتبط در حال خدمت‌رسانی به اساتید، دانشجویان، فناوران و پژوهشگران محترم می باشد.

برای استفاده از امکانات مرکز کارآفرینی، ارتباط با صنعت و جامعه می‌توانید از بخش های مختلف مندرج در منوی سایت استفاده نمایید و برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.