مرکز کارآفرینی، ارتباط با صنعت و جامعه

مرکز کارآفرینی، ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) به عنوان زیرمجموعه‌ای از معاونت پژوهشی در راستای آسانکرد و گسترش پیوند دانشگاهیان با صنعت و جامعه، افزایش توانمندی های دانشجویان و دانش آموختگان و همچنین به منظور زدایش نیازهای صنعت و جامعه است.

این مرکز در حال حاضر در زمینه های مهارت‌افزایی با برگزاری سمینارها، جشنواره‌ها، مسابقات، دوره‌ها و کارگاه‌ها ، امور کارآموزی و پشتیبانی پروژه‌های درون دانشگاهی، پایان‌نامه‌های تقاضا محور، انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان‌ها، شرکت‌ها و ارگان‌های مرتبط در حال خدمت‌رسانی به استادان، دانشجویان، فناوران و پژوهشگران ارجمند می‌باشد.

برای استفاده از امکانات مرکز کارآفرینی، ارتباط با صنعت و جامعه می‌توانید از بخش های مختلف مندرج در منوی سایت استفاده نمایید و برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.