abru 15778589941

درباره دانشگاه

دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، دانشگاه فرصت‌‌آفرین و جامعه‌محور، یکی از مراکز آموزش عالی دولتی شهرستان بروجرد در استان لرستان است که طرح احداث آن در اسفندماه سال ۱۳۸۵ در سفر استانی هیئت دولت به استان لرستان به تصویب رسید. در نیم‌سال دوم سال‌ تحصیلی ۸۶–۸۵ از طریق تفاهم‌نامه با دانشگاه علامه طباطبایی تهران، یک گروه دانشجو در رشته‌ی حقوق (محل تحصیل بروجرد) در دانشگاه پذیرش شدند. در سال بعد نیز در سه رشته‌ی حقوق، پژوهشگری علوم اجتماعی و اقتصاد نظری از طریق آزمون سراسری دانشگاه علامه طباطبایی (واحد بروجرد) اقدام به پذیرش دانشجو کرد. این دانشگاه در اواخر سال ۱۳۸۶ از دانشگاه علامه طباطبایی تهران مستقل گردید و آغاز به کارش در این شهر رسما اعلام شد. از سال ۱۳۸۷ این دانشگاه به‌طور مستقل اقدام به پذیرش دانشجو از طریق آزمون سراسری در رشته‌های مختلف به‌صورت روزانه و شبانه کرد. مساحت این دانشگاه، بیش از ۳۰ هکتار بوده و همچنین این دانشگاه، تنها دانشگاه دولتی شهرستان بروجرد و دومین دانشگاه بزرگ دولتی استان لرستان است.

پخش ویدیو

این دانشگاه دارای ۳ دانشکده علوم انسانی، فنی و مهندسی و علوم پایه، ۳ هسته پژوهشی ، ۱۴ رشته و همچنین ۱۵ گرایش ارشد است. بیش از ۵۳۰۰ دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل هستند که از این تعداد، بیش از ۴۴۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی وبیش از ۸۰۰ دانشجو در مقطع ارشد تحصیل می‌نمایند.

همچنین دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) دارای ۱۰۱ عضو هیأت علمی است که از این تعداد ۱ نفر استاد تمام، ۱۴ نفر (۱۳%) دانشیار، ۷۸ نفر استادیار (۷۷%) و ۸ نفر مربی (۷%) می‌باشند.

از جلمه افتخارات دانشگاه، دستیابی به سرانه ۲.۵ در مقالات معتبر علمی، معرفی یک عضو هیأت علمی به عنوان یک درصد پژوهشگر پراستناد جهان بر اساس پایگاه WOS-ESI، معرفی سه عضو هیأت علمی به عنوان دو درصد دانشمندان پراستناد و برتر جهان بر اساس گزارش دانشگاه استنفورد بر روی پایگاه اسکوپوس، برگزیدگی استادان و دانشجویان دانشگاه در المپیاد‌ و طرح‌های مختلف بنیاد ملی نخبگان از جمله دو جایزه شهید کاظمی آشتیانی (استادیاران جوان و مستعد)، دو طرح مسئله محور طرح شهید احمدی روشن، ۴ نفر در فهرست برگزیدگان مسابقه ملی ره‌نشان طرح شهید بابایی و مواردی از این دست می‌باشد.

دانشگاه فرصت‌‌آفرین و جامعه‌محور