بازدید از پارک ملی هوا فضا و موزه‌ی ملی دفاع مقدس

اردوی راهیان پیشرفت ویژه استادان:

برگزار کننده:

بهمن

این رویداد مناسب چه کسانی است:

استادان
پارک ملی هوا فضا و موزه‌ی ملی دفاع مقدس

اردوی راهیان پیشرفت ویژه استادان:

برگزار کننده:

توضیحات رویداد:

پارک ملی هوافضا یکی از بزرگترین و مجهزترین نمایشگاه‌های هوافضایی در خاورمیانه است که در آن می‌توان از آخرین دستاوردهای دفاعی و موشکی کشور دیدن کرد. در این پارک، نمونه‌هایی از هواپیماها، هلی‌کوپترها، ماهواره‌ها، پهپادها، موشک‌ها و سامانه‌های راداری و الکترونیکی ایرانی به نمایش گذاشته شده‌اند. همچنین موزه ملی دفاع مقدس یکی از مهمترین و جامع‌ترین مراکز نگهداری و ارائه تاریخ دفاع مقدس ایران است که در آن می‌توان از نمادهای مقاومت و ایثار ایرانیان در دوران جنگ تحمیلی دیدن کرد. در این موزه، مستندات، عکس‌ها، نقشه‌ها، اسناد و لوازم مربوط به دوران دفاع مقدس به صورت موضوعی و زمانی به نمایش گذاشته شده‌اند.

به استحضار می‌رساند اردوی راهیان پیشرفت ویژه استادان دانشگاه‌ آیت الله العظمی بروجردی (ره)، در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۷ و ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد. این اردو با هدف هم‌افزایی استادان و بازدید از پارک ملی هوا فضا و موزه‌ی ملی دفاع مقدس است و استادان ارجمند از نزدیک با آخرین دستاوردهای علمی و فنی کشورمان در این حوزه‌ها آشنا خواهند شد. همچنین در این اردو، فرصتی برای زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (سلام الله علیها) و ادای احترام به بانوی بزرگوار اسلام فراهم خواهد بود.

از استادان گرانقدری که تمایل به شرکت در این اردو دارند، خواهشمند است جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با آقای زندی به شماره ۰۹۱۶۶۶۵۵۷۸۷در ارتباط باشند. زمان حرکت از دانشگاه ساعت ۱۴ روز سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ خواهد بود.

پارک ملی هوا فضا
موزه‌ی ملی دفاع مقدس