جشنواره بانوی تمدن ساز

برگزار کننده:

بانوی تمدن ساز
دی

این رویداد مناسب چه کسانی است:

دانشجویان، استادان، عموم
بروجرد_ کیلومتر ۳ جاده بروجرد_ خرم آباد _ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

جشنواره بانوی تمدن ساز

برگزار کننده:

توضیحات رویداد:

دین اسلام شان و جایگاه والایی برای زنان قائل است. بر همین مبنا یکی از مهم‌ترین افتخارات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، هویت‌بخشی به زنان است که نیمی از جمعیت کشورمان را تشکیل می‌دهند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، زنان خوش‌فکر مسلمان ایرانی در سایه‌ی این نظام مقدس، توانستند در جامعه‌‌ی ما رشد و نمو یابند.

جایگاه زنان در نظام جمهوری اسلامی به قدری والاست که مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «زن ریحانه است نه قهرمان»؛ «مهم‌ترین مسئولیت زن، کدبانویی است؛ معنای کدبانویی خدمتگزاری نیست، معنایش این است که محیط خانواده را برای خانواده و برای همسر یک محیط امن و آرام و مهربانی می‌کند؛ با مهربانی خودش، با عزتی که در خانه برای او فرض می‌شود».

به همین مناسبت جشنواره بانوی تمدن ساز ایران اسلامی، اولین جشنواره معرفی بانوان شاخص استان لرستان با همکاری دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) برگزار میگردد.

تاریخ برگزاری جشنواره

مرحله اول: مصادف با میلاد حضرت فاطمه سلام الله علیها(روز زن)

مرحله دوم: مصادف با ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها (روز دختر)

ارسال آثار از طریق:

WWW.banuyetamadonsaz.ir

مهلت ارسال آثار ۲۰ دی ماه ۱۴۰۱

آدرس: بروجرد_ کیلومتر ۳ جاده بروجرد_ خرم آباد _ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

جایگاه زنان
بانوان شاخص