رویداد ایده‌های من

برگزار کننده:

Array

آبان

این رویداد مناسب چه کسانی است:

دانشجویان

رویداد ایده‌های من

برگزار کننده:

Array

توضیحات رویداد:

دومین دوره جشنواره ایده‌پردازی دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی(ره) تحت عنوان ایده‌های من به منظور ترویج فرهنگ ایده‌پردازی و کارآفرینی و در راستای شعار دانشگاه یعنی فرصت سازی و جامعه محوری در حال برگزاری می‌باشد.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره به آدرس my-ideas.ir  یا  idea.abru.ac.ir در این جشنواره شرکت نمایند:

متقاضیان تا بیستم آبان ماه ۱۴۰۱ فرصت دارند ایده‌های خود راه به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند. موضوع دوره دوم جشنواره  توسعه و به‌سازی فراورده‌های باغی و باغات، سوغات و صنایع دستی شهرستان بروجرد است.

ایده‌های‌ من زیست‌بومی برای ایده‌های دانشجویان، پژوهشگران، استادان و فناوران با فراهم آوردن فضایی برای ایده‌پروری، مهارت افزایی، تجاری‌سازی و آمایش کسب‌وکارهای نوین و نوپا است. به ایده‌پردازان برتر تا ده میلیون تومان جایزه اهدا خواهد شد.

ایده‌پروری
مهارت افزایی