کارگاه‌های حضوری و برخط:

برگزار کننده:

دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) و دانشگاه اصفهان

بهمن

این رویداد مناسب چه کسانی است:

دانشجویان، استادان، عموم، خانواده‌ها، کارمند
سالن جلسات دفتر ریاست

کارگاه‌های حضوری و برخط:

برگزار کننده:

دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) و دانشگاه اصفهان

توضیحات رویداد:

دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) و دانشگاه اصفهان با هدف ارتقای سطح آگاهی و فعالیت زنان در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی، دو کارگاه آموزشی با موضوع مشارکت زنان در انتخابات و انتخابات حداکثری و حضور فعالیت سیاسی اجتماعی زنان پس از انقلاب اسلامی را برگزار می‌کند. این کارگاه‌ها به صورت حضوری و برخط با حضور متخصصان و استادان حوزه و دانشگاه برگزار می‌گردند.

کارگاه نخست با موضوع مشارکت زنان در انتخابات و انتخابات حداکثری در روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه از ساعت ۱۴ الی ۱۵:۳۰ در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) برگزار خواهد شد. مدرس این کارگاه دکتر معصومه ظهیری، دبیر ستاد راهبردی زن و خانواده خواهد بود.

کارگاه دوم با موضوع حضور فعالیت سیاسی اجتماعی زنان پس از انقلاب اسلامی در روز ۲۸ بهمن ماه از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۴ به صورت مجازی برگزار خواهد شد. مدرس این کارگاه سرکار خانم دکتر مریم اسماعیلی، استاد حوزه و دانشگاه خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این سامانه به صورت برخط در این کارگاه شرکت نمایند.

امور بانوان
انتخابات