در اردوی راهیان پیشرفت:
اعزام ۳۰ نفر از اعضای هیأت علمی به پارک ملی هوا فضای سپاه پاسداران

اردوی راهیان پیشرفت ویژه استادان دانشگاه‌ آیت الله العظمی بروجردی (ره)، در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۷ و ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ برگزار شد. این اردو با هدف هم‌افزایی استادان و بازدید از پارک ملی هوا فضا و موزه‌ی ملی دفاع مقدس است و استادان از نزدیک با آخرین دستاوردهای علمی و فنی کشورمان در این حوزه‌ها آشنا شدند.

بهمن
اعزام ۳۰ نفر از اعضای هیأت علمی به پارک ملی هوا فضای سپاه پاسداران

پارک ملی هوافضا یکی از بزرگترین و مجهزترین نمایشگاه‌های هوافضایی در خاورمیانه است که در آن می‌توان از آخرین دستاوردهای دفاعی و موشکی کشور دیدن کرد. در این پارک، نمونه‌هایی از هواپیماها، هلی‌کوپترها، ماهواره‌ها، پهپادها، موشک‌ها و سامانه‌های راداری و الکترونیکی ایرانی به نمایش گذاشته شده‌اند. همچنین موزه ملی دفاع مقدس یکی از مهمترین و جامع‌ترین مراکز نگهداری و ارائه تاریخ دفاع مقدس ایران است که در آن می‌توان از نمادهای مقاومت و ایثار ایرانیان در دوران جنگ تحمیلی دیدن کرد. در این موزه، مستندات، عکس‌ها، نقشه‌ها، اسناد و لوازم مربوط به دوران دفاع مقدس به صورت موضوعی و زمانی به نمایش گذاشته شده‌اند.

هوافضا

روز ارتباطات  وروابط عمومی
همزمان با روز ارتباطات و روابط عمومی:
برگزیدگان رویداد فرهنگی فرزندان حاج قاسم
با مشارکت بیش از ۱۵۰ شرکت‌کننده: