حضور پرشکوه جامعه دانشگاهی آیت الله العظمی بروجردی (ره) در حماسه ۹ دی
نهم دی ‌ماه ۱۴۰۲
حضور پرشکوه جامعه دانشگاهی آیت الله العظمی بروجردی (ره) در حماسه ۹ دی

یاوران علمی، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) با حضور پرشور خود در حماسه بصیرت، ۹ دی ۱۴۰۲ در مسجد امام خمینی (ره) بروجرد، این روز را گرامی داشتند.

دی

در این مراسم حجت الاسلام حمید گودرزی بیان نمودند: روایت داریم که فتنه‌ها را تمنا کنید تا زمین از حیث این فتنه‌گران پاک شود و از دایره مومنان بیرون رانده شوند.

وی اظهار کرد: شمر در جنگ صفین کنار حضرت امیرالمومنین(ع) ایستاده بود اما در کربلا روی سینه امام حسین (ع) نشست و سر از بدن او جدا کرد.

استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: روز به روز همه چیز خالص‌تر می‌شود و ظلم خیلی خالص‌تر می‌شود.

حجت الاسلام گودرزی اضافه کرد: فتنه‌ها خود از سوی خداوند می‌باشد تا آن‌هایی را که به طمع مال و جاه و مقام آمده‌اند مشخص شوند و نخاله‌ها بیرون ریخته شوند لذا امتحان امتحان سختی است.

وی یادآور شد: مظلومیت ایران اسلامی ریشه در خون هزاران شهیدان است و نظام مقدس جمهوری اسلامی در قلوب مردم جای دارد.

حجت الاسلام گودرزی در پایان بیان داشتند: مردم انقلابی ایران بارها فتنه دشمنان را خنثی کرده و دشمنان را ناامید کردند، ملت ایران مشکلات اقتصادی را برای حفظ نظام تحمل می‌کنند.

9 دی
حماسه
راهپیمایی

روز ارتباطات  وروابط عمومی