آغاز انتخابات شورای صنفی – رفاهی دانشجویان
معاون دانشجویی دانشگاه آیت الله بروجردی(ره)
آغاز انتخابات شورای صنفی - رفاهی دانشجویان

شورای صنفی دانشجویان، به عنوان یک سازمان نمایندگی دانشجویان در محیط دانشگاه، از وظایف اصلی در ارتقاء مسائل رفاهی دانشجویان و تسهیل امور آنها پرداخته و نظارت بر اجرای این وظایف را به عهده دارد. شورای واحد (شورای صنفی دانشجویان دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها) نیز به عنوان نماینده‌های دانشجویان در سطح واحد (دانشکده یا خوابگاه) مسائل مرتبط با رفاه دانشجویان را تعیین و پیگیری می‌کند.

دکتر کماسی، معاون دانشجویی دانشگاه آیت الله بروجردی(ره)، از آغاز انتخابات شورای صنفی دانشجویان در سال ۱۴۰۳ خبر داد. دانشجویان علاقه‌مند و دغدغه مند می توانند با مراجعه به لینک ثبت نام که در ذیل خبر آمده در این رویداد دانشگاهی شرکت نمایند.

درگاه ثبت‌نام شورای صنفی

به منظور ضابطه‌مند کردن و نهادینه شدن مشارکت دانشجویان در زمینه‌ی برنامه ریزی و نظارت بر حسن اجرای امور صنفی – رفاهی دانشجویان، بهبود و ضعیت امور صنفی – رفاهی، تعامل میان دانشجویان و مسئولان دانشگاه در راستای انعکاس دیدگاه‌های طرفین به یکدیگر، افزایش آگاهی ایشان به حقوق و مسئولیت‌های صنفی – رفاهی و تقویت نقش دانشجویان در توسعه فعالیت‌های صنفی – رفاهی، شوراهای صنفی – رفاهی دانشجویی واحدهای دانشگاهی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور براساس مفاد آیین نامه شورای صنفی رفاهی دانشجویان تشکیل می‌شود.

امور صنفی – رفاهی به مجموعه‌ای از امور مرتبط با دانشجو در محدوده فضاهای دانشگاهی، به شرح ذیل اطلاق می شود:

1. امور تغذیه
  2. امور خوابگاه‌ها و اسکان دانشجویان
  3. مسائل مربوط به فروشگاه‌های دانشجویی
  4. امکانات و تجهیزات کتابخانه ها و سالن‌های مطالعه
  5. خدمات رایانه ای چاپ و تکثیر
  6. بیمه حوادث دانشجویی
  7. همیار دانشجو
  8. وام‌های دانشجویی و نحوه ی توزیع و تخصیص آن‌ها
  9. حمل و نقل دانشجویان
  10. امور کمک اموزشی و تجهیزات آموزشی
  11. امکانات بهداشتی و درمانی دانشجویان و وضعیت بهداشت عمومی
  12. امکانات ورزشی و تربیت بدنی دانشجویان

طبق ماده 17 آیین نامه شوراهای صنفی – رفاهی دانشجویی؛ تمامی دانشجویان با داشتن شرایط زیر می‌توانند داوطلب عضویت در شورای صنفی – رفاهی شوند.

• التزام عملی به قانون اساسی، ولایت فقیه و قوانین موضوعه‌ی کشور
  • گذراندن حداقل یک ترم تحصیلی در مقطع کارشناسی
  • ثبت نام آموزشی و اخذ واحد درسی در نیمسال تحصیلی برگزاری انتخابات
  • دارا بودن حداقل معدل کل 14 برای مقطع کارشناسی، معدل کل 15 برای مقطع ارشد و 17 برای دکترا
  • عدم مشروطی در نیمسال پیشین و نداشتن دو نیمسال مشروطی غیر متوالی
  • مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب نیمسالی که در آن انتخابات برگزار می شود، کمتر از دو نیمسال نباشد.
  • نداشتن حکم محرومیت قطعی در شورای انضباطی یا محکومیت کیفری موثر
  • عدم اشتهار به ارتکاب اعمال و رفتار مغایر با شئون اخلاقی و رفتاری دانشجویی و عدم اشتهار به مشکلات روان شناختی به تایید مراجع ذی صلاح
  • عدم عضویت در شورای مرکزی تشکل های اسلامی ،کانون های فرهنگی – هنری و انجمن های علمی دارای مجوز

شیوه نامه اجرایی شورای صنفی دانشجویان