استقلال هیأت ممیزه دانشگاه
خبر خوبی دیگر:
استقلال هیأت ممیزه دانشگاه

بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته، هیأت ممیزه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) مستقل شده است.

بهمن

نامه موافقت و انجام فرایند تشکیل هیأت ممیزه توسط قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیأت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه، جناب آقای دکتر محمد سلیمانی، به شماره ۱۵/۲۹۳۸۲۹ مورخ ۲۷ دی ۱۴۰۲ صادر شده است و بزودی فرآیند معرفی اعضای اولین دوره هیئت ممیزه دانشگاه برای صدور احکام توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آغاز می‌شود.

هیأت ممیزه مرجع رسیدگی و اظهار نظر و اتخاذ تصمیم نسبت به صلاحیت علمی اعضای هیأت علمی جهت ارتقا به مراتب بالاتر، احتساب پیشینه خدمت قبل از تبدیل وضعیت به رسمی آزمایشی و بررسی رکود علمی است. با اسقرار هیأت ممیزه در دانشگاه، رای‌های صادر شده در آن صادر خواهند شد و دانشگاه رشد بیشتری به لحاظ تعداد استادان و دانشجو پیدا خواهد کرد.

هیأت رئیسه دانشگاه این اتفاق مبارک را به خانواده بزرگ دانشگاهی آیت الله العظمی بروجردی(ره) و همچنین مردم شریف شهرستان بروجرد تبریک عرض می‌نماید.

همچنین خبرهای خوبی دیگری نیز در راه است. برای اطلاعات بیشتر و شرکت در فراخوان خبر خوب به صفحه رویداد مراجعه نمایید.

هیأت ممیزه
بروجرد

مصاحبه با دکتر ناصر پورحسن رئیس دانشکده علوم انسانی
عضو هیأت علمی دانشگاه آیت الله بروجردی:
روز استادِ سخن شعر پارسی
به بهانه روز بزرگداشت سعدی:
پیام‌های تبریک به مناسبت برگزاری نخستین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه
به مناسبت برگزاری نخستین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه
نخستین جلسه هیأت ممیزه  دانشگاه
با حضور معاون هیأت‌های ممیزه و امنا وزارت عتف:
فروردین