برگزاری سومین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت
به همت انجمن‌های علمی دانشگاه:
برگزاری سومین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت

به همت انجمن‌های علمی دانشگاه سومین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت اسفندماه ۱۴۰۲ در دانشگاه برگزار شد.

اسفند

مسئول انجمن‌های علمی دانشگاه آیت‌اله بروجردی (ره) اعلام کرد:

سومین جشنواره دانشجویی حرکت با همت انجمن علمی دانشگاه آیت‌اله بروجردی (ره) با موفقیت برگزار شد. این رویداد با حضور ۱۶ انجمن علمی در دانشگاه آیت‌اله بروجردی (ره) برگزار گردید.

دکتر گودرزی افزود: دانشگاه آیت‌اله بروجردی (ره) دارای ۱۶ انجمن علمی دانشجویی است. از این تعداد، ۱۴ انجمن در رسته‌های علوم‌ پایه، علوم انسانی و فنی و مهندسی و ۲ انجمن نیز بین رشته‌‌ای فعالیت می‌کنند.

هدف اصلی از برگزاری جشنواره دانشجویی حرکت، ایجاد انگیزه و هم‌افزایی در میان دانشجویان است. این رویداد همچنین به نمایش گذاشتن دستاوردهای علمی دانشجویی می‌پردازد.

گودرزی تأکید کرد: انجمن‌های علمی دانشجویی، بزرگترین انجمن‌های فعال علمی کشور هستند. کارکرد اصلی این انجمن‌ها شامل کار علمی و گروهی است. جشنواره حرکت با هدف انگیزه‌بخشی و نشاط علمی در میان دانشجویان برگزار می‌شود و ایده‌ها را به نمایش می‌گذارد و رقابت‌های میان آنان را تشویق می‌کند.

یکی دیگر از اهداف برگزاری این جشنواره، تقدیر از تلاش‌ها و دستاوردهای دانشجویان در زمینه‌های مختلف علمی و پژوهشی است. همچنین، این رویداد فضایی را برای تبادل نظر و افزایش همکاری‌های میان دانشجویان فراهم می‌کند.

جشنواره حرکت

مصاحبه با دکتر ناصر پورحسن رئیس دانشکده علوم انسانی
عضو هیأت علمی دانشگاه آیت الله بروجردی:
روز استادِ سخن شعر پارسی
به بهانه روز بزرگداشت سعدی:
پیام‌های تبریک به مناسبت برگزاری نخستین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه
به مناسبت برگزاری نخستین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه
نخستین جلسه هیأت ممیزه  دانشگاه
با حضور معاون هیأت‌های ممیزه و امنا وزارت عتف:
فروردین