سال جهش تولید با مشارکت مردم
طلیعه بهار طبیعت و دل‌‌ها ۱۴۰۳:
سال جهش تولید با مشارکت مردم

همزمان با نفحات بهاری و در آستانه‌ی فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، دل‌ها به جوش و خروش آمده و زمین و زمان در انتظار تجلی دوباره‌ی حیات با امید به ظهور حیات‌بخش موعود هستند.

فروردین

این تقارن زیبا، نویدبخش آغازی دوباره و فرصتی برای بازگشت به جوهره‌ی اصیل انسانیت و تعالی روح است. بهار، نماد تجدید حیات و شکوفایی و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان، فرصتی درخور برای تزکیه و رشد معنوی است. این تقارن زیبا، دعوتی است به تأمل در عظمت خلقت و تجدید پیمان با ارزش‌های والای انسانی و الهی که همچون پیچکی بر پیکره درخت تنومند ایران عزیز اسلامی تنیده است.

امید است این طلیعه و تفارن بهارت طبیعت و بهار دل‌ها، بهار عبادت و بندگی با اتکال به خداوند متعال و تحت توجهات حضرت ولیعصر (عج الله تعالی فرجه الشریف)، خانواده بزرگ دانشگاهی آیت الله العظمی بروجردی(ره) شاهد دستاوردهای بزرگ‌تر و موفقیت‌های چشمگیرتری بوده و در راستای منویات رهبر کبیر انقلاب، امام خامنه‌ای (مدظله‌ العالی) و تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» با انگیزه و شوقی دو چندان در کنار مردم بزرگوار کشور عزیزمان حرکت نماید.

مصاحبه با دکتر ناصر پورحسن رئیس دانشکده علوم انسانی
عضو هیأت علمی دانشگاه آیت الله بروجردی:
روز استادِ سخن شعر پارسی
به بهانه روز بزرگداشت سعدی:
پیام‌های تبریک به مناسبت برگزاری نخستین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه
به مناسبت برگزاری نخستین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه
نخستین جلسه هیأت ممیزه  دانشگاه
با حضور معاون هیأت‌های ممیزه و امنا وزارت عتف:
فروردین