پیام تسلیت درپی درگذشت آیت‌الله امامی کاشانی
هیأت رئیسه دانشگاه:
پیام تسلیت درپی درگذشت آیت‌الله امامی کاشانی

با تأسف و تأثر فراوان، خبر درگذشت آیت‌الله حاج شیخ محمد امامی کاشانی، عالم ربانی و مجاهد بزرگ اسلام، را دریافت کردیم.

اسفند

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ

این عالم وارسته، که از یاران صدیق امام خمینی(ره) و رهبر کبیر انقلاب بودند و در طول عمر پرفیض خود، خدمات بی‌شماری به اسلام و ایران و مردم انجام دادند. ایشان از روحانیون پیشرو و پرافتخار بودند که در مبارزات علیه ظلم و استبداد، دفاع از حقوق مظلومان و انقلاب اسلامی، نقش برجسته‌ای داشتند. ایشان همچنین از مراجع تقلید و علمای مجتهد حوزه علمیه بودند که با تألیف و ترجمه آثار ارزشمند و تدریس علوم شرعی، نسل‌هایی از علما و فضلا را پرورش دادند.

هیأت رئیسه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، ضمن عرض تسلیت به مقام معظم رهبری، روحانیت معظم و حوزه‌های علمیه، استادان و طلاب مدرسه‌‌ی عالی شهید مطهری، مردم شریف تهران و کاشان و خانواده محترم آن مرحوم، برای این فقید سعید رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواستار است.

تسلیت
آیت‌الله امامی کاشانی
پیام تسلیت

پیش همایش بین اللمللی 75 سال اشغالگری در فلسطین