آیین کلنگ زنی خوابگاه متاهلین دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)
با حضور استاندار محترم استان لرستان جناب آقای دکتر زیویار
آیین کلنگ زنی خوابگاه متاهلین دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

امروز پنجشنبه مورخ ۹ شهریور ۱۴۰۲، آیین کلنگ زنی خوابگاه متاهلین دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، با حضور استاندار محترم استان لرستان، جناب آقای دکتر زیویار و رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) و سرپرست معاون سیاسی، امنیتی استانداری استان لرستان جناب آقای دکتر یاوری ، نماینده محترم شهرستان بروجرد خانم دکتر مقصودی، فرماندار محترم شهرستان بروجرد جناب آقای مسلم مرادی سرابی و مسئولین شهری، در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) برگزار شد.

شهریور

در این مراسم، پس از زیارت قبور مطهر شهدای گمنام و تلاوت آیاتی از قرآن مجید توسط جناب آقای شجاعی و پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای مسلم مرادی سرابی فرماندار محترم شهرستان بروجرد، به ارائه سخنرانی پرداختند، ایشان فرمودند: ۵۲۰۰ کارگاه تولیدی توسط جناب آقای رئیسی و کارکنان ایشان به چرخه تولید بازگشته اند.ایشان اشاره نمودند: به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی ما از دولت سیزدهم برخلاف بقیه دولت‌ها تمجید می‌کنیم، نه حمایت، که نشان دهنده اخلاص کارگزاران است.وی افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما در رسانه و تبیین کردن ضعف داریم که باید این مشکل به جدیت رفع شود.ایشان بیان نمودند: در شهرستان حل مسئله در دستور کار قرار گرفته است و به مناسبت هفته دولت ۱۰۷ پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۱۴ میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسیدند.سپس جناب آقای دکتر یاوری رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) و سرپرست معاون سیاسی، امنیتی استانداری استان لرستان، به ارائه سخنرانی پرداختند، ایشان فرمودند: خوابگاه متاهلین دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) در قالب ۱۱ بلوک ۱۲ واحدی و در زمینی به مساحت ۷ هزار و ۸۵۹متر مربع احداث می‌شود. خوابگاه متاهلین در مجموع ۱۳۲ واحد با ظرفیت ۱۲۰ پارکینگ احداث می‌شود و برای هر بلوک به طور کلی ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.وی اظهار کرد: اعتبار این بلوک از محل صرفه‌جویی و مدیریت هزینه‌های دانشگاه تامین شده و مابقی بلوک‌ها از محل اعتبارات ملی تامین خواهد شد. امیدواریم که تا آخر سال جاری فاز سوم خوابگاه خواهران هم به بهره‌برداری برسد که نیاز دانشجویان دختر مرتفع خواهد شد. و در پایان اشاره نمودند: با بهره‌برداری از فاز سوم خوابگاه خواهران نیاز خوابگاه تامین می‌شود و خدمات دولت در راستای رفاه دانشجویان تداوم خواهد داشت.در پایان مراسم، آیین کلنگ زنی خوابگاه متاهلین دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)،  انجام شد.

خوابگاه متاهلین

مراسم تجلیل از سرآمدان آموزشی سال ۱۴۰۲ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)
با حضور مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی:
آغاز هفته خوابگاه های دانشجویی (خوابگاه های دانشجویی؛ عرصه مشارکت، امید آفرینی و سرمایه سازی اجتماعی)
برنامه هفته خوابگاه‌های دانشجویی اعلام شد:
جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) در شرکت داروسازی اکسیر
با حضور رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) انجام شد:
در گرامیداشت مقام استاد
در گرامیداشت مقام استاد: