1. ابقا جناب آقای دکتر افشین رضاخانی بعنوان رئیس گروه امور فناوری اطلاعات دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  2. ابقاء جناب آقای دکتر محمد حسین فکری بعنوان مدیر دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  3. ابقاء جناب آقای علی فاضل شیرازی بعنوان رئیس اداره ثبت نام و امور مشمولین دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  4. ابقاء جناب آقای علیرضا لطفی بعنوان رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  5. بازدید میدانی رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر مروتی از پروژه های عمرانی در حال اجرای دانشگاه

30 دی، 1398
  6. نشست رئیس محترم دانشگاه دکتر حسن مروتی با فرمانده بسیج دانشجویی استان لرستان

25 دی، 1398
  7. نشست مشترک معاونین و مدیران فرهنگی دانشگاه های استان لرستان در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)

25 دی، 1398
  8. مراسم بزرگداشت به مناسبت عروج جمعی از هموطنان عزیزمان در حادثه هواپیمای اوکراینی، با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان

24 دی، 1398

انتصاب دکتر راضیه بیرانوند به عنوان معاون پژوهشی دانشکده علوم پایه

ارسال شده در تاریخ :23 دی، 1398

رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای حسن مروتی، طی حکمی سرکار خانم راضیه بیرانوند را از مورخ ۹۸/۱۰/۱۵ به مدت یکسال به سمت معاون پژوهشی دانشکده علوم پایه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) منصوب نمودند.