مراسم غبار روبی یادمان شهدای گمنام دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، با حضور امام جمعه محترم و هیئت رئیسه محترم دانشگاه

ارسال شده در تاریخ :31 شهریور، 1399

بغض‏‌های حقیر ما، روبه‏ روی تصاویر گلگون شما سرریز می‏شود و راه را برای کلام می‏بندد؛ با شما شقایق‏ هایم. از شما چه باید گفت و چه باید نوشت؟ واژه‏ های خاکسترگونه ما، فقط بلدند روبه‏ روی شما ضجه بزنند. اما کاش می‏دانستند که یاد شما حرکت است؛ حرکتی برای بهبودی وضعِ «بودن». چه باید گفت که شما حنجره‏ های خود را عبور دادید تا آن سوی مرزهای تکبیر، آن سوی مرزهای ندیدن؛ جایی که واژه‏ای یافت نمی‏شود تا شما را با آن ستود. اصلاً شما که برای تحسین برانگیزی قلم‏ های ما بوسه بر عطر پرواز نزدید! هر روز و هر شب، خاکریزها، با اشک‏ها و دعاهایتان گره می‏خورد. شما، درشتناکی شب را با تکبیرهای فاتحانه‏ تان درهم می‏ شکستید و روزهای سنگر را سپیدتر از بال‏های کبوتران می‏کردید. ما مانده‏ ایم و یاد شما بدا به حال ما، اگر یاد شما را زندگی ما قاب نگیرد. اینجا فراوانند داغ‏ های کمرشکن و زخم‏ هایی که شما مرهم شان هستید؛ شما را می‏گویم که نگاهتان رفت و در جهت قبله پروانه‏ ها خانه کرد. وقتی دست نوشته‏ های شما خوانده می‏‌شود، در می‏‌یابیم که شما نام دیگر خورشیدید و قرابتی نزدیک با خود عشق دارید.
وقتی وصیت‏نامه‏‌های شما را می‏خوانند، تازه می‏فهمیم چرا با عزم آخرین نفر از شما، آسمان چمدان خود را بست و کوچید تا بر شرم خویش نیفزوده باشد. وقتی عکس شما را در ذهن خویش ورق می‏زنیم، تازه می‏فهمیم که عکس‏‌های تک تک شما اشاره می‏‌کرده است به بهترین فصل حیات و ما غافل بودیم. حال ما مانده‏‌ایم و دستانی که به دیواره‏‌های قفس می‏‌خورد. ما مانده‏‌ایم و نام جاوید شما که از لمس رهایی، خنده می‏زند. ما مانده‏ ایم و موسم یاد شما که روزهای ما را ترمیم می‏کند.
به همین مناسبت، امروز دوشنبه ۳۱ شهریور ماه، مراسم غبار روبی یادمان شهدای گمنام دانشگاه، با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه، امام جمعه محترم شهرستان بروجرد، جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین سید علی حسینی، اساتید و کارکنان دانشگاه، برگزار گردید.