1. تقدیر حجه الاسلام والمسلمین مهران ایلخانی مدیر حوزه علمیه ولیعصر(عج) سامن از دکتر حسن مروتی رئیس محترم دانشگاه

11 اسفند، 1399
  2. ولادت با سعادت حضرت علی (ع) امیر مؤمنان و روز پدر مبارک.

06 اسفند، 1399
  3. پیام تبریک رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی(ع) و روز پدر

06 اسفند، 1399
  4. برگزاری مراسم اختتامیه نخستین دوره جشنواره ایده‌های من، با حضور هیئت رییسه محترم دانشگاه و سرکار خانم حسن پور

06 اسفند، 1399
  5. بازدید سرکار خانم دکتر حسن پور، رئیس محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان لرستان، از پروژه های عمرانی در حال اجرای دانشگاه

06 اسفند، 1399
  6. برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت امیر المؤمنین علی «علیه السلام» با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه

06 اسفند، 1399
  7. پیام تبریک دکتر مهدی کماسی رئیس محترم دانشکده فنی و مهندسی به مناسبت گرامیداشت روز مهندس

05 اسفند، 1399
  8. نتایج نهایی نخستین دوره مسابقه ایده‌های من

03 اسفند، 1399

مصاحبه رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی با خبرگزاری ایرنا

ارسال شده در تاریخ :28 بهمن، 1399

بروجرد - ایرنا - رییس دانشگاه آیت الله بروجردی گفت: توهین به مسوولان کشور عملی قبیح و خلاف ارزش های و آرمان های جامعه اسلامی است.

حسن مروتی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه اهانت و توهین به مسلمانان و اشخاص عادی جامعه اسلامی زشت و ناپسند و مردود است، اظهار داشت: همان طور که حضرت امام راحل فرمودند، پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.

وی افزود: التزام به ولایت فقیه چند جنبه دارد، که جنبه عملی مهمتر از جنبه لفظی آن است.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر  خود  صراحتا همه را " از بی ادبی و بی اخلاقی های سیاسی نهی می کنند" که همه باید عمل به این مهم را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.
رییس دانشگاه آیت الله بروجردی اضافه کرد: امتثال این امر ولایی ایشان بر همه فرض و واجب است، وقتی خداوند متعال در آیه شریفه ۱۰۸ سوره انعام حتی از دشنام دادن و اهانت کردن به معبود، مشرکان نهی می کند، به طریق اولی دشنام دادن و اهانت به خود اعضای جامعه مومنان کاری قبیح و ناپسند است.
مروتی یادآور شد: امام علی( ع) در جنگ صفین وقتی مشاهده نمودند که برخی از سپاهیان ایشان به سپاه معاویه اهانت و ناسزا می گویند فرمودند: پسند من نیست که شما دشنام دهنده باشید، ولی اگر در گفتارتان کردار آنان را وصف کنید و حالشان را بیان نمایید به گفتار صواب نزدیک‏تر و در مرتبه عذر رساتر است.

وی افزود: حصرت علی(ع) تاکید داشتند بهتر است به جای دشنام بگویید: خداوندا، ما و اینان را از ریخته شدن خونمان حفظ فرما، و بین‏ ما و آنان اصلاح کن، این قوم را از گمراهی نجات بخش تا آن که جاهل به حق است آن را بشناسد، و آن که شیفته گمراهی است از آن باز ایستد.
وی تاکید کرد: هرچند این کلام به معنی عدم انتقاد و یا بیان مشکلات نیست و از طرف دیگر امربه معروف و نهی از منکر از فرائض عظیم الهی هستند که ترک آن عواقب ناگواری برای جامع بشری خواهد داشت لیکن این به معنی مجوز توهین و اهانت به دیگران نمی باشد.
مروتی افزود: از جمله شرایط امر به معروف و نهی از منکر که مخصوصاً توسط حضرت امام (ره) مورد تاکید بود، عدم توهین به دیگران است،
رییس دانشگاه آیت الله بروجردی بیان کرد: ارتکاب این رفتار زننده آن هم در روز جشن پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی که تصاویر و فیلم های این روز توسط تمامی رسانه های دوست و دشمن در سراسر جهان منتشر می شود و بازتاب منفی آن موجب تضعیف این نمایش قدرت جمهوری اسلامی ایران در روز ۲۲ بهمن شود محکوم است.