1. ابقا، جناب آقای صادق ترک به عنوان رئیس اداره امور عمومی و تدارکات دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

29 فروردین، 1400
  2. پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت گرامیداشت روز ارتش

28 فروردین، 1400
  3. پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)،جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

25 فروردین، 1400
  4. حلول ماه رمضان ماه مهمانی خدا مبارک باد.

24 فروردین، 1400
  5. لغو آزمون پذيرش متقاضيان پروانه كارآموزي وكالت كانونهاي وكلاي دادگستري ايران سال ۱۳۹۹

19 فروردین، 1400
  6. قرائت دعای عهد و آیین آغازین سال ۱۴۰۰ و مراسم دید و بازدید همکاران، با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه، اساتید محترم وکارمندان گرامی

14 فروردین، 1400
  7. پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت بزرگداشت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی

12 فروردین، 1400
  8. پیام تبریک رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت نیمه شعبان و ولادت با سعادت حضرت مهدی (عج)

09 فروردین، 1400

ارسال شده در تاریخ :14 فروردین، 1400

بهار فصل رویش سبزه‌ها و شکوفه‌هاست.بهار یادآور انتظار پائیز است.بهار نتیجه رنج زمستان است.بهار مقدمه محصول تابستان است.بهار را همه دوست دارند، چون کوه و دشت را ردای سبزی بر تن می‌کند.بهار شاخه‌های عریان درخت را می‌پوشاند.بهار نوعی معاد است، حیات دوباره، پایان مرگ، حشر بعد از مرگ و…بهار آغاز تحول است در طبیعت.بهار ممکن است در هر چیزی باشد.بهار قرآن ماه رمضان است.بهار اسلام، بعثت نبی مکرم اسلام است.بهار انقلاب ما هم دهه فجر است.بهار آرامش و شادی به همراه می‌آورد.بهار در یک جمله یعنی بهار. در همین راستا قرائت دعای عهد و آیین آغازین سال 1400 و مراسم دید و بازدید همکاران در جوار یادمان مطهر شهدای گمنام دانشگاه با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه ، اساتید محترم و کارمندان گرامی برگزار گردید.
 در این مراسم ابتدا توسط ذاکر اهل بیت آقای غلامرضا ایمانی دعای عهد قرائت شد و در ادامه جناب آقای دکتر حسن مروتی رئیس محترم دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند.
ایشان فرمودند: رسالت دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مبنی بر زمینه سازی تحقق شعار محوري سال از طرف مقام معظم رهبري ( مد ظله العالی ) با عنوان "تولید،. پشتیبانی ها، مانع زدایی ها " با شاخص هایی همچون : ارتقاء سطح کيفي آموزشي و پژوهشي برون دادهاي دانشگاهها، تقويت ارتباط بنيادي دانشگاهها و محيط پيراموني خود به ويژه صنايع توليدي، هدايت رساله هاي تحصيلات تکميلي جهت انجام موضوعات تقاضا محور و ارائه راه حل هاي مسائل مبتلا به صنايع توليدي و عملياتي نمودن سیاست های کلان آموزش عالی و نیاز کشور به تولید ثروت از دانش می باشد.
در ادامه ایشان به برخی از دستاوردهای دانشگاه در حوزه های مختلف به شرح ذیل اشاره نمودند: موفقیت های دانشگاه در خصوص آموزش مجازی در دوره کرونا، برگزاري همايش هاي معتبر ملي به ويژه اولين همايش توسعه پايدار شهرستان بروجرد و همايش ايده هاي من، افزايش سطح کمي و کيفي مقالات پژوهشي، راه اندازی آزمایشگاه ها و کارگاه های آموزشی و پژوهشی، برگزاري جشنواره هاي متعدد دانشجويي رويش و حرکت، افزايش سرمايه اجتماعي دانشگاه در سطح تعاملات دانشجويي، توسعه زيرساختهاي رفاهي و رفاهي دانشجويان، استمرار فعاليتهاي عمراني دانشگاه علي رغم همه محدوديتهاي بودجه اي و ساختاري. ایشان سپس از تلاش‌های مجدّانه و خدمات ارزنده تمامی همکاران فهیم (اساتيد و کارکنان) خانواده بزرگ دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي(ره) به ويژه دانشجويان گرامي، که با همدلی و همکاری بستری مناسب جهت تثبيت و ارتقاء فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي فراهم ساختند، تقدیر و تشکر نمودند.
در ادامه دکتر مروتی متذکر شدند: سیاست مدیریت دانشگاه همواره بر پایه تعامل و تبادل نظرات سازنده و قانونمند بوده است و دانشگاه از تعامل نظر در حوزه های مدیریتی و اجرایی استقبال مي نمايد . در حال حاضر به لطف خداوند متعال کليه شوراي مندرج در آيين نامه هاي بالادستي و حتي فراتر از آن در دانشگاه حضور فعال و اثربخش دارند. مهمترین رسالت دانشگاه تربیت دانش آموختگان متعهد و متخصص مي باشد و این اصل  باید همواره سرلوحه  سیاستها و راهبردها و فعالیتهای دانشگاه و کلیه همکاران قرار گیرد.
دکتر مروتی در دعاي پاياني خود فرمودند : اميدوارم بهار مهدوي آغاز خوبي براي اجراي برنامه ها  و اهداف راهبردی دانشگاه باشد و شاهد  انسجام، همدلی و همکاری بیشتری در پیشبرد و عملياتي نمودن اهداف دانشگاه باشيم.