1. نشست رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسن مروتی با پرسنل حوزه اداری

02 تیر، 1400
  2. برگزاری جشن میلاد علی بن موسی الرضا(ع)، در نماز خانه دانشگاه، با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه، اساتید و کارکنان

01 تیر، 1400
  3. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) به مناسبت ولادت با سعادت امام رضا (ع)

31 خرداد، 1400
  4. میلاد با سعادت امام رضا(ع) مبارک باد.

31 خرداد، 1400
  5. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت روز بسیج اساتید و شهادت دکتر مصطفی چمران

30 خرداد، 1400
  6. تقدیر رئیس محترم دانشگاه، دکتر حسن مروتی، از حضور حماسی و پرشور خانواده عظیم آموزش عالی شهرستان بروجرد در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰

29 خرداد، 1400
  7. برگزاری ترم تابستان سال 1400 دانشگاه حضرت آیت ا... العظمی بروجردی (ره)

26 خرداد، 1400
  8. پیام دعوت رئیس محترم دانشگاه، دکتر حسن مروتی، جهت حضور در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ایران و ششمین دوره شوراهای اسلامی

24 خرداد، 1400

پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی، به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

ارسال شده در تاریخ :13 خرداد، 1400

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است، نام او پرچم انقلاب، راه او راه انقلاب و اهداف او اهداف این انقلاب است.آري امام خميني زنده است تا اميد زنده است و تا حركت و نشاط هست و تا جهاد و مبارزه هست.

رهبر معظّم انقلاب اسلامی ( مدظلّه العالی)

چهاردهم خرداد 1368، حکایت از غروب خورشیدی دارد که مکتبش طلیعه بخش رویش بذر ایمان، رهایی، آزادی و استقلال در ساختار امت اسلام بود. حضرت امام خمینی «قدس الله نفسه الزکيه» روح اسلام بود که در عصر حاضر در کالبد ایران دمیده شد و آن را دوباره زنده کرد وحماسه ای فراموش نشدنی در قلب تاریخ بشریت احیاء نمود. خمینی کبیر (ره) عصاره ی انسانیّت و نخبه ی تاریخ فضایل بود. مردی که با انفاس روح اللّهی اش، جانی نو در کالبد انسانیّت و اسلامیّت تاریخ دمید و چراغی شد فرا راه حقیقت؛ تا انسانهای سرگردان در گمراهی و جهالت را به شاهراه روشنی برساند. او نسیم آرامش ، کوه استوار اطمینان ، چشمه امید و چشم بیدار مظلومان و محرومان صالح بود . امام خمینی (ره) گوهری یکتاست که صدفش در دریای معرفت الهی پنهان است و عمر با برکت خویش را برای اعتلای کلمةالله و برافراشته شدن پرچم توحید و اسلام ناب محمدی (صلی‌الله‌علیه‌وآله) سپری نمود و میراثی جاودان از حکومت صالحان را برجای گذاشت.  انقلاب اسلامی در حلقه زنجیره تحقق وعده‌های الهی قرار دارد که با "وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّه وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِینَ" یادآوری می‌کند نام امام راحل پیوست تاریخ انقلاب است و معمار کبیر انقلاب موفقیت و تاثیرات ایران اسلامی را در افق آینده دید و چشم‌اندازی روشن برای ایران اسلامی ترسیم نمود که هرچه با زمان پیش می‌رویم شاهد واقعیات فزون‌تری هستیم. چهاردهم و پانزدهم خرداد فرصتی مغتنم برای بازشناسی آرمان‌ها، اندیشه‌های امام راحل، تبیین ابعاد شخصیتی حضرت امام و تجدید پیمان با اهداف ایشان است و می‌توان این حماسه‌سازی را با حضورگسترده و حداکثری در انتخابات 28 خرداد ماه 1400 به حماسه دیگری تبدیل نمود. گرچه ارتحال آن عالم فرزانه و مجاهد نستوه ضایعه ای بزرگ برای جهان اسلام و نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران بود، اما پرچمی که امام برافراشت بر دوش ماست؛ پیکر مطهر امام رفت، اما راه او، فکر او و خط او همچنان در قلب عاشقان و دلدادگان ماندگار است. اکنون با وجود آنکه 32 سال از ارتحال امام عظیم الشّان عدالت خواهان و حامی مستضعفان می‌گذرد اما صدای ملکوتی ایشان همچنان در گوش زمان جاری است و یوم‌الله 15 خرداد نیز یادآور پایمردی ها و رشادتهای آزاد مردانی است که سرآغاز حرکت انقلابی با رهبری امام راحل(ره) بود و با نام و اندیشه و مکتب امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) پیوندی جاودانه دارد. بی تردید فقدان آن عبد صالح خدا برای ملت قدرشناس ایران همواره ضایعه‌ای جبران ناپذیر خواهد بود و خداوند متعال را شاکریم که حقیقت همیشه زنده حضرت امام(ره) در کالبدی روحاني تبلور یافت که عظمتش تداعي گر صفات ناب الهي هست. اینجانب ضمن ادای احترام به ساحت ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای والامقام اسلام ، سالگرد بزرگداشت رحلت جانگداز حضرت امام خمینی «قدس الله نفسه الزکيه» بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین ۱۵ خرداد۱۳۴۲ و همچنين فرارسيدن ايام شهادت مظلومانه و جانگداز ششمین کوکب تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) را خدمت رهبر حکیم و فرزانه انقلاب ( دامت برکاته) ، خانواده های معظّم شهداء، جانبازان، آزادگان، رزمندگان و ایثارگران ، مجموعه آموزش عالی کشور ، خانواده بزرگ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) و همچنین مردم متدیّن و انقلابی شهرستان بروجرد تسلیت و تعزیت عرض نموده و ضمن آرزوی سلامتی وجود زعیم عالیقدر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظلّه العالی) از درگاه حضرت احدیّت، صیانت از نهضت خمینی کبیر (ره) را تا ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) مسئلت می نمایم .

حسن مروتی

رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)