پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت روز پزشک

ارسال شده در تاریخ :01 شهریور، 1400

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
حقّا و انصافا در این روزها نمونه‌هایی دیده شد که درس برای همه‌ی ماست ونشان‌دهنده‌ی مسئولیّت‌پذیری و تعهّد انسانی و دینیِ مجموعه‌های درمانی ما در کشور است. بحمدالله پزشکان، پرستاران، بقیّه‌ِی عوامل درمانی حقیقتاً در حال جهاد فی‌سبیل‌الله‌ هستند؛ این کاری که اینها میکنند امروز جهاد فی‌سبیل‌الله است و ارزش خیلی بالایی دارد.
 مقام معظّم رهبري (مدظلّه العالي)

"یکم شهریور" زادروز دانشمند بزرگ و نامدار ایرانی شیخ الرئیس ابوعلی سینا به عنوان روز پزشک نامگذاری شده است. پزشکان همواره در تمام صحنه‌های انقلاب شکوهمند اسلامی، تلاش‌های خستگی‌ناپذیری را از خود به نمایش گذاشته‌اند و در شرایط اپیدمی کرونا نیز از ابتدا شاهد حضور فداکارانه پزشکان در کنار تمامی مدافعان سلامت بودیم که با تلاش مخلصانه در خط مقدم مبارزه با این ویروس به کمک بیماران شتافتند و همانند هشت سال دفاع مقدس، باخدمت و ایثار، بار دیگر در صحنه تاریخ این سرزمین درخشیدند.
ضمانت سلامت جامعه، تعهد، تخصص و اخلاصی است که پزشکان باید همراه با حکمت و دانش خود آن را به کارگرفته و اسباب التیام روح و جسم بیماران و بهبود آنان شوند.
نوشتن و گفتن از کساني که سرمایه زندگی‌شان را به پای همنوعانشان ریخته‌اند؛ آنها که نیاسودند تا دیگران بیاسایند؛ انسان‌هایی که انسانیت را معنایی تازه بخشیده اند و جان و روح و جسم‌شان، تنها آرامش دیگران را خواسته است، کاری بس دشوار می‌نماید. پزشکان ضامن سلامت جامعه، امنیت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند.
اینجانب ضمن گرامیداشت زادروز شیخ الرئیس ابوعلی سینا دانشمند حکیم و فیلسوف بزرگ ایرانی و تسلیت ايّام شهادت مظلومانه سالار آزادگان جهان و سيّد و سرور شهيدان اسلام، امام حسين (ع) و علمدار با وفايش حضرت ابوالفضل العباس (ع) و اصحاب باوفايش، از زحمات و تلاشهای یکایک پزشکان شريف جامعه پزشکی کشور به ويژه پزشکان دلسوز شهرستان بروجرد در راستای بهبود سلامت بیماران و خاصا تلاش های شبانه روز این عزیزان در کنترل اپیدمی کرونا صمیمانه از تک تک پزشکان تشکر و قدردانی نموده و برایشان از خداوند متعال توفیقات روز افزون توام با سلامتی و سعادتمندی در سایه توجهات حضرت ولیعصر(عج) مسئلت می نمایم.

حسن مروتی
رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)